Преглед

УЕФА Шампионска лига

19:30

УЕФА Шампионска лига

161

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - Ювентус

20 Април 2017: 10:00 - 12:00
162

УЕФА Шампионска Лига: Монако - Борусия Д

20 Април 2017: 08:00 - 10:00
163

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - Ювентус

20 Април 2017: 03:20 - 05:10
164

УЕФА Шампионска Лига: Монако - Борусия Д

20 Април 2017: 01:30 - 03:20
165

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - Ювентус

19 Април 2017: 23:40 - 01:30
166

ПРЯКО: УЕФА Шампионска Лига: Монако - Борусия Д

19 Април 2017: 21:15 - 23:40
167

Студио УЕФА Шампионска Лига

19 Април 2017: 21:00 - 21:15
168

УЕФА Шампионска Лига: Реал М - Байерн М

19 Април 2017: 18:30 - 20:30
169

УЕФА Шампионска Лига: Лестър - Атлетико М

19 Април 2017: 16:30 - 18:30
170

УЕФА Шампионска Лига: Реал М - Байерн М

19 Април 2017: 10:00 - 12:00
171

УЕФА Шампионска Лига: Лестър - Атлетико М

19 Април 2017: 08:00 - 10:00
172

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - ПСЖ

09 Март 2017: 17:00 - 19:00
173

УЕФА Шампионска Лига: Борусия Д - Бенфика

09 Март 2017: 15:00 - 17:00
174

УЕФА Шампионска Лига: Наполи - Реал М

09 Март 2017: 13:00 - 15:00
175

УЕФА Шампионска Лига: Арсенал - Байерн М

09 Март 2017: 11:00 - 13:00
176

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - ПСЖ

09 Март 2017: 09:00 - 11:00
177

УЕФА Шампионска Лига: Борусия Д - Бенфика

09 Март 2017: 07:00 - 09:00
178

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - ПСЖ

09 Март 2017: 03:20 - 05:10
179

УЕФА Шампионска Лига: Борусия Д - Бенфика

09 Март 2017: 01:30 - 03:20
180

УЕФА Шампионска Лига: Барселона - ПСЖ

08 Март 2017: 23:40 - 01:30
Зареждане

Плейър