Преглед

УЕФА Шампионска лига

19:30

УЕФА Шампионска лига

61

Студио УЕФА Шампионска лига

23 Август 2017: 21:00 - 21:45
62

УЕФА Шампионска лига: Обзори

23 Август 2017: 20:00 - 21:00
63

УЕФА Шампионска лига: Ница - Наполи

23 Август 2017: 18:00 - 20:00
64

УЕФА Шампионска лига: Севиля - Истанбул

23 Август 2017: 16:00 - 18:00
65

УЕФА Шампионска лига: Марибор - Апоел Беер Шева

23 Август 2017: 14:00 - 16:00
66

УЕФА Шампионска лига: Риека - Олимпиакос

23 Август 2017: 12:00 - 14:00
67

УЕФА Шампионска Лига: Обзори

23 Август 2017: 11:00 - 12:00
68

УЕФА Шампионска лига: Обзори

23 Август 2017: 05:10 - 06:00
69

УЕФА Шампионска лига: Риека - Олимпиакос

23 Август 2017: 03:20 - 05:10
70

УЕФА Шампионска лига: Ница - Наполи

23 Август 2017: 01:30 - 03:20
71

УЕФА Шампионска лига: Марибор - Апоел Беер Шева

22 Август 2017: 23:40 - 01:30
72

ПРЯКО: УЕФА Шампионска лига: Севиля - Истанбул

22 Август 2017: 21:45 - 23:40
73

Студио УЕФА Шампионска лига

22 Август 2017: 21:00 - 21:45
74

УЕФА Шампионска Лига

обзори
17 Август 2017: 20:00 - 21:00
75

УЕФА Шампионска Лига: Наполи - Ница

17 Август 2017: 18:00 - 20:00
76

УЕФА Шампионска Лига: Селтик - Астана

17 Август 2017: 16:00 - 18:00
77

УЕФА Шампионска Лига: Истанбул - Севиля

17 Август 2017: 14:00 - 16:00
78

УЕФА Шампионска Лига: Олимпиакос - Риека

17 Август 2017: 12:00 - 14:00
79

УЕФА Шампионска Лига

обзори
17 Август 2017: 10:00 - 12:00
80

УЕФА Шампионска Лига

обзори
17 Август 2017: 05:10 - 06:00
Зареждане

Плейър