Преглед

Като две капки вода

„Седми сезон на „Като две капки вода“ – тръгваме на училище!“, пошегува се Маги Халваджиян в студиото на "Събуди се", споделяйки очакванията за старта на шоуто за преобразяване. Продуцентът гостува в компанията на Папи Ханс, който тази година ще допълни звездната осморка.

"Не мислих дълго дали да се включа в „Като две капки вода” даже се чудех защо се забавиха толкова. За мен беше ясно, че ще се стигне до там”, подели с усмивка Папи. „Не осъзнавам, че стартът е след броени дни. Старая се, давам всичко от себе си - в един момент разбираш, че колкото и часове да минат в репетиции, просто трябва да усетиш, че си готов. Чувствам се по-комфортно с маската на друг човек“, разказа Константин Трендафилов, който си пожела да получи образа на Тони Стораро. Малко след това той направи и кратка имитация на популярния певец.

„Актьорите се чувства по-добре в чужда кожа. Забелязал съм, че дори моментът, в който се налага да излязат от образ, се оказва труден. Голямото предизвикателство в „Като две капки вода“ е, че образите са изключително добре познати за аудиторията и задачата да се доближиш максимално не е лесна“, коментира Маги, който добави, че най-силно печелят симаптиите на публиката участниците с най-автентични роли или много забавен прочит на образа. Именно атмосферата на шоуто и създаването му „от приятели за приятели“ е вълшебната съставка, която продължава да присъединява нова публика.

1

Като две капки вода

риалити, нов сезон
18 Март 2019: 20:00 - 23:00
2

Като две капки вода

риалити, нов сезон
11 Март 2019: 20:00 - 23:00
3

Като две капки вода

риалити, нов сезон
04 Март 2019: 20:00 - 23:00
4

Като две капки вода

забавно предаване, нов сезон
25 Февруари 2019: 20:00 - 23:00
Зареждане

Плейър